11 januari 2015

Shoplog | ij-hallen

Vandaag ging ik eens lekker alternatief shoppen! Namelijk bij de IJ-hallen in Amsterdam. Lekker tweedehands graaien in rommelige kraampjes vol vintage en gedragen kleren. I love it! Twee grote loodsen stonden vol met kraampjes en tentjes! En dit is wat ik daar tussenuit gevist heb:Een super schattig vestje (ooit van H&M) nu voor 5 euries!

Een vrolijk setje, samen voor 5

Lekker warm en een gezellig printje! Voor 4 euries

Een lekker oversized vest, voor maar 2 euro!

Dit was het duurste item, maar dan ook wel erg mooi! Een mooi zacht colbertje met een mooie vale groene kleur en zacht gouden bloemen print voor een 10tje.

In totaal dus voor 26,- een heerlijk middagje geshopt! Ik schat dat je normaal voor alles bij elkaar minstens 100 euro zou betalen! Ja, dat vind ik zeker de moeite waard! Ik raad iedereen, die houd van een beetje vintage kleding, ook zeker aan een keertje een kijkje te nemen in de ij-hallen! Het is ongeveer 1 keer per maand een weekend! De eerst volgende is 7 en 8 februari! En het is makkelijk berijkbaar, vanuit Amsterdam Centraal alleen even met het pondje over! Echt een leuke dagbesteding! Hier de site: http://ijhallen.nl/

Enjoy!

post signature

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je een dagje naar de IJ-hallen bent geweest! Zo leuk wat je vaak vind tussen de oude meuk van een ander haha.

  Liefs,
  Kim / www.vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker weten! Soms denk ook echt: waarom zou je dit weg doen? Dat is zo leuk! Naja beter, dan heb ik weer een leuke trui voor weinig :)

   Liefss

   Verwijderen