Over mij


2018 - 2019 het eerste jaar als afgestudeerd theatermaker...

"The road to eternal fame and glory... of iets wat daar een beetje op lijkt!"


Hallo! En nogmaals welkom op mijn blog!
Mijn naam is Marit Golstein, 22 jarige kersvers afgestudeerd docerend theatermaker aan de HKU. Op
Creatief, ambitieus, overenthousiast, een tikkeltje ongeduldig en dikwijls chaotisch. Op mijn blog vindt je alles wat ik mee maak tijdens het timmeren aan een weg naar een theatercarriëre. Alle do's and don't, tips and trics, maar ook wat dit dan allemaal wel (of totaal niet) teweeg brengt. Het technische aspect en de anekdotes die ik er hopelijk op na kan vertellen! Oke, das allemaal heel leuk en aardig... Maar waarom dan die naam? --> Maki?!

Ah! Ja, hele goede vraag! Nou, vroeger kon ik mijn naam niet uitspreken. Dus hobbelde ik wat rond en kraamde af en toe dingen uit als: "Maki koekkie!" En: "Maki wil niet slapie!" Etc... Op de basisschool werd dit opgepikt door een vriendin en werd ik in eerste instantie voor de grap weer zo genoemd. Toen een tijd later zelfs de leraren mij zo gingen noemen en er op de middelbare school zelfs mensen dachten dat ik écht zo heette is de bijnaam een blijvend ding gewerden.Dusss, dat verklaard het Maki gedeelte. Maar waarom dan Super?

Ha! I'm just awesome ;)
Dit was mijn spreekbeurt. Zijn er nog vragen?

Nee? Mocht je je toch nog iets bedenken, voel je vrij en laat en reactie achter of mail naar: marit.golstein@hotmail.com

Wil je meer weten over mij als theatermaker dan kun je ook een kijkje nemen op mijn persoonlijke portfolio website: 

En kijk vooral wat rond op mijn blog!

Disclaimer
Uit privacy overwegingen zal ik ieders anonimiteit bewaren. Ik zal geen namen noemen of foto's posten tenzij ik hier toestemming voor heb!
- Alles op deze blog is slecht 1 van de 100 meningen, namelijk de mijne. Het is geen absolute waarheid, slechts hoe ik het heb ervaren. (Al moet ik toegeven dat ik wel eigenlijk altijd gelijk heb).
- Alles wat ik hier schrijf is goedbedoeld advies. Haal eruit wat je kan gebruiken en negeer de rest. (nou... lees de rest, maar wel want dat geeft mij meer views ;) )
- Ik zal geen negatieve recensies of meningen over andere kunstenaars of hun werk plaatsen. Ik zal enkel op hoge uitzondering iets kunnen benoemen wat mij heeft geïnspireerd.