27 september 2014

Spam je blog!!


Vandaag is de dag dat jij spammen mag!! Ik zie het vaak voorbij komen, blogs die de ruimte geven aan mede bloggers om lekker te spammen. Ik wist eerst niet zo goed wat ik hiervan moest vinden, maar na een tijdje dacht ik ja waarom niet!! Dus vandaag ga ik me er ook aan wagen...


Ten eerste moet je als beginnende blogger zoveel mogelijk bekendheid vergaren, dus als iemand jouw de ruimte geeft om een linkje te plaatsen pak je die kans natuurlijk gretig aan.
Daarbij kun je op deze manier makkelijk nieuwe blogs leren kennen, dus alleen maar voordelen denk ik zo!!

Dus leuke lieve mensen, laat een berichtje achter! Vertel kort waar je blog overgaat, waarom je bent begonnen met bloggen en drop die link!! Ik ga sowieso alles bekijken en ben ontzettend benieuwd waarom jullie aan het bloggen zijn geslagen!!!

Ik ben gaan bloggen om mijn creatieve eitjes kwijt te kunnen. Al mijn vreemde verhaaltjes, liefde voor theater en film en heerlijk bezig kunnen zijn met foto's en lay-outs. Ik ben pas 2 maanden bezig en tot nu toe vind ik het echt heerlijk om te doen! Dat ik er nooit eerder aan heb gedacht ;)

En natuurlijk (want zo ben ik dan ook wel weer) zou het super tof zijn als jullie mijn blog zouden willen volgen op bloglovin' Hier een linkje: https://www.bloglovin.com/blog/12727951
post signature

26 opmerkingen:

 1. mijn blog gaat eigenlijk over alles wat me bezig houd. Dit is dus erg breed. Ik ben gaan bloggen omdat ik het gewoon heel erg leuk vind en misschien vinden anderen het ook wel leuk om te lezen. Maar doe het voor mezelf, een plekje om dingen kwijt te kunnen.
  Kom gerust eens kijken op www.lifewith-wendy.blogspot,com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief dat we mogen spammen! Ik blog op www.preciousmakeup.nl over beauty en verzorging :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben Valerie en blog al 5 jaar. Mijn blog is http://justlikeatruestar.blogspot.com. Ik blog over Fashion, Beauty, Events en meer. Neem gerust een kijkje zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij bloggen op www.srsck.com - Wij...dat ben ik, samen met mijn dochter van inmiddels 13 (11 toen we begonnen met onze site). We schrijven over alles wat voor ons belangrijk is, dochterlief heeft eergisteren bijvoorbeeld over haar lievelingsserie geschreven en ik schreef net over...wekkers ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een ontzettend leuke blog! En wat een bijzondere samenwerking! Kan me voorstellen dat dat veel plezier op moet leveren!

   Verwijderen
 5. Hoi!

  ik blog op www.danaivorgia.nl! Over mode, en eigenlijk alles wat ik wil delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://www.artisticstateofmind.nl Ik ben Eilish, 20 jaar en blog net een half jaar. Elke maandag komt er een media artikel online, series, muziek, films, maar ook mijn Instagram Diary elke maand. Op woensdag een beauty artikel en op vrijdag fashion! In het weekend eventuele extra's. zoals nu net online is gekomen, mijn geluksmomentjes #1

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk en ik hou van je keep calm glas superleuk! Mijn blog heet http://www.misscraftsy.nl/ en dit is jouw inspiratieblog voor een happy & healthy lifestyle. Geniet van gezonde recepten, artikelen over (inner) beauty en een healthy lifestyle en volg mijn weg naar het fit worden.
  Iedereen die graag gezond en gelukkig wil leven, maar niet weet hoe of een oppepper nodig heeft, kan hier (hoop ik!) veel inspiratie vandaan halen. Doe jij gezellig met me mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn blog heet Confessions of this Shopaholic en gaat dus voornamelijk over fashion & shoppen. Ik ben bijna 4 jaar geleden begonnen met bloggen omdat ik mij liefde voor mode niet alleen met vrienden wilde delen maar eigenlijk met iedereen die het interessant zou vinden! Je kunt mijn blog hier vinden: http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/. Ik zou het leuk vinden om te weten wat je ervan vind x
  Tiffany

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuke enthousiaste blog! Ziet er very fasionable uit ;)

   Verwijderen
 9. Mijn blog heet De Bakparade en ik schrijf er over gezond en lekker koken en bakken, met af en toe een persoonlijke noot er tussendoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sorry sorry, wat ben ik toch weer dom!
  Ik heb per ongeluk je reactie in de prullenbak gegooid
  Dit vind ik oprecht ontzettend stom
  Ik hoop dat je me kunt vergeven, ik was enkel wat verstrooid
  En misschien kun je me zelfs vertellen
  Hoe ik dit oliedomme voorval kan herstellen!

  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super lief dat we mogen spammen. Ik ben een beauty en fashionblogger met een vleugje lifestyle op http://www.salonmoniq.nl

  Zou leuk zijn als je eens een kijkje wilt nemen:)

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik schrijf vooral over alles wat met mode en beauty, neem eens een kijkje http://modamoda.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hooi! Mijn blog is net nieuw, maar zeker niet leeg! Ik ga binnenkort beginnen met nog meer artikelen schrijven, die voornamelijk over fashion & beauty zullen gaan (maar dat is zeker niet alles!). Ik zeg check it out & follow, dus! Het is wel in het engels, dus daar moet je wel van houden. ;) http://fashionbeautyrocknroll.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Altijd leuk, een jonge blog!! Ben benieuwd naar je berichten!
  Ik volg je op bloglovin!!

  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goed initiatief! Ik blog over wat mijn verslaving in het verleden kapot maakte en wat het clean worden mij vandaag de dag aan positieve impulsen brengt. Mijn aandacht gaat ook uit naar de moeilijke periodes van herstel : http://nickmazona.com/

  Groeten, Nick

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw wat heftig en wat bijzonder dat je dat met ons wilt delen!
   Ik vind het initiatief iig al heel gaaf en ga zeker een kijkje nemen!

   Liefss

   Verwijderen
 17. JAHOOR, ook ik kom even lekker spammen!
  Meisje van 19 dat Nederlandse taal- en letterkunde studeert in Amsterdam en ervan houdt om haar leven, bezigheden en intresses met het internet te delen! Neem vooral een kijkje! ;)
  Liefs,
  Andrea
  www.andreaemmajoanne.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi allemaal!
  Ik heb sinds kort een beautyblog en zou het heel leuk vinden om te weten wat jullie daarvan vinden! Natuurlijk is het niet nieuw tegenwoordig, maar mensen uit mijn naaste omgeving weten dat ik al zóó lang met beauty en fashion bezig ben! De eerste reactie die ik meestal krijg is: ''Zo dat werd tijd, blij dat je er eindelijk wat mee doet!'' Vind dat echt fijn om te horen en ik merk, dat ik het zo leuk vind! Ik heb nog niet zoveel artikels geschreven (ben echt nét begonnen) maar ik upload om de dag en wil dit weekend al beginnen met YouTube filmpjes maken! Ik zit zelf ook veel in mijn vrije tijd naar make-up tutorials te kijken, heerlijk, bakje thee erbij! Als jullie een kijkje gaan nemen, laat je weten wat je ervan vind? Ik ben zo benieuwd en 'hungry' voor feedback!! www.bykbeauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat superleuk dat je zo enthousiast begonnen bent!! Om te beginnen heb je een heldere layout die niet te druk is, maar toch leuk om naar te kijken! Ben heel benieuwd naar al je berichten! Het is sowieso al heel leuk dat je er zelf zo happy mee bent! Ik volg je en kan verder alleen maar zeggen houd dat vast en heel veel plezier met bloggen!!!

   Liefss,

   Verwijderen
 19. Je dagelijkse dosis gezelligheid, fashion, beauty, lifestyle, nieuwtjes en recepten maar dan op facebook<3!
  https://www.facebook.com/Beautymeteenkoekje

  Nu ook een winactie online bij 100 likes!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hi! ik een heb een blog waar je artikelen kunt vinden zoals; shoplogs, diy's, tags en nog veel meer! Om de dag komt er een artikel online (3-4 per week) waarin ik het met erg veel plezier heb over een onderwerp of mijn laatst geshopte spulletjes. Beniewd? Neem een kijkje op www.xlifecandy.blogspot.nl of klik op mijn naam. xx

  BeantwoordenVerwijderen