18 januari 2015

Inspiratie | Pimp je i-phone hoesje

Jaaa, beschuit met muisjes!! 17 januari 2015 is mijn I-phone 5c geboren!! Met groene achterkant en 8gb ruimte ben ik de trotse ouder van dit prachtige toestel. Kraamvisite op strikte tijden, aangezien we eerst kennis moeten maken om gebruiksvriendelijk met elkaar om te gaan. Daarbij zullen er ook nog wat gocustomizede aanpassingen gemaakt moeten worden aan het uiterlijk van 5c. Hieronder een aantal sprankelende suggesties!

In eerste instantie vond ik het allemaal maar overdreven gedoe. Zo'n duur toestel met een duur abonnement. Nee, ik bleef wel gewoon lekker met m'n oude pre-paid nokia. Maar nu ik zo lekker aan het bloggen ben en aangezien je er tegenwoordig toch niet meer onderuit komt, ben ik toch ook maar aan de I-phone gegaan. Maar dan moet hij er natuurlijk wel crea-bea fancy uitzien! En dat begint natuurlijk bij een hoesje! Maar hoe?!

1. Je kunt natuurlijk een vrolijk hoesje gewoon kopen. Bij mini-in te box heb je goedkope leuke patroontjes of bij ieder willekeurig marktje, daar heb je tegenwoordig ook allerlei kraampjes, of natuurlijk gewoon de i-store.

2. Bij de hema kun je voor rond de 15,- zelf een hoesje ontwerpen. Denk aan een foto! Of je kunt natuurlijk aan de slag met photoshop etc! link: www.hema.nl/winkel

3. koop een leeg effe/doorzichtig hoesje en ga aan het knutselen:

regenboog knopen!

Of plak het hoesje vol cute bloemplaatjes!

Waar nagellak al niet goed voor is!!

Kranten met quote.


 Met krijtbord verf, krijtje erbij... kun je zelfs nog je boodschappenlijstje kwijt!

Oh pak wat lapjes stof, zoek een patroontje, of teken het zelf!Zo! Hopelijk zit hier iets leuks tussen! Ik ga in ieder geval voor een eigen hoesje ontwerpen en bij de Hema bestellen! Ben benieuwd hoe het eruit gaat zien! En stiekem ben ik toch wel erg blij met m'n nieuwe gadget ;)

foto's hoesjes van pinterest.

post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten