19 januari 2015

Blue monday

Vandaag is het blue monday...
Ja en? Dus dat betekent dat we vandaag geoorloofd een potje mogen gaan chagrijnen, klagen en depressief zijn? Nou zo ken ik er nog een paar:


Morgen is het namelijk green tuesday, dat houdt in dat we allemaal super milieubewust zijn! De hele dag bomen knuffelen, plantjes water geven, niet met de auto, geen vlees eten en alle lichtjes netjes uit doen.

Vervolgens is het yellow wednesday, een echte pechdag! Een dag vol bijgeloof en ongelukken. Met zoutvaatjes, zwarte katten, ladders en natuurlijk, waar deze dag zijn naam aan heeft te danken, het uitglijden over gele bananen.

En heb je al gehoord van orange thursday? Ja dat is altijd wel een hele bijzondere dat is namelijke de dag dat iedereen stiekem Nederland vereerd! Say what? Ja, nee, kijk wij Nederlanders hebben dat niet door. Het is eigenlijk top geheim wat ik heb weten te ontfutselen van een Engelse uitwisselings student. Hoe dan ook, wij leeuwen van oranje krijgen die dag echt alles voor elkaar! Een grote complot theorie!

En natuurlijk mogen we pink friday niet vergeten, de dag van de... drie keer raden... heel goed van de... Pink Panther! Duhuu dat weet iedereen.

Gevolgd door red saturday, een dag die geheel in het teken staat van passie! Iedereen is die dag enkel en alleen bezig met het vuur in zich naar boven halen en helemaal opgaan in dat wat hij/zij het allerliefste doet!

And last but not least purple sunday. Die dag eten we enkel en alleen paarse producten. En dat is niet meer dan, aubergine, bosvruchten en bosvruchten bubblegum!Oh ja? Heel goed! Dus mensen wees gewoon lekker vrolijk vandaag en laat je dag niet bepalen door een stomme kleur... sowieso blauw... ugh... wat een stomme kleur, ik zou er haast depressief van worden!

post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten