24 december 2014

Mijn virtuele kerstcadeau!Cadeautjes krijgen is 1, maar wat ik stiekem nog leuker vind is: (je raad het al, ik zie het aan je) cadeautjes geven!Het is zo leuk! Je hebt je hersens weken gekraakt op precies dat wat persoon X nodig heeft. Je geeft het cadeautje aan persoon X. X kijkt van het cadeautje naar jou. Rommelt wat aan het papier dat altijd veel te strak en met veeeel te veel plakband vast zit. Na even vloeken heeft X het cadeautje ontbloot en ziet wat het is. En dan het mooiste: de glimlach van persoon X... aaah it makes me melt


En natuurlijk kan ik moeilijk voor al mijn lezers een cadeautje kopen. (Seriously I wish I could!) maar ik heb wel en klein aardigheidje van mij voor jullie! Hoop dat jullie er blij mee zijn. Straight from the heart, dat u er blij mee mag zijn!


Kijk!!! Daar zat je op te wachten hé! Ik zie dat je er intens blij van woont! Maar seriously ik wens iedereen een intens fijne Kerst!!! Veel plezier met alle kerst diners, gezelligheid, cadeautjes, kerstfilmpjes: het hele rataplan!!!!post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten