28 december 2014

Foto's | What Santa gave me

Oehh look at all those presents under the christmas tree!! Thank you Santa!! Ondanks dat ik Kerst echt vind gaan over de gezelligheid van familie en vrienden (Ja, echte moraalridder hé?!) Zijn een paar cadeautjes nooit vervelend! Dankjewel Kerstman!!!

 Isn't it awfully cute?! Een heel cookie recept en bak spulletjes in een teeny tiny pot?! (Oke er moeten nog eieren en boter bij, maar anders wordt het zo'n kliederboel, dus à la) Dat wordt smullen!!


 I Love Roald Dahl!!! Ooit als ik een boek ga schrijven, dat wordt het een kinderboek in de Roald Dahl stijl, gemixt met wat Annie MG Schmidt en een vleugje Super Maki!! 

 Dit is echt de meest geniale uitvinding sinds... sinds... euhm... naja, tis gewoon awesome! Het is een krukje van karton! Dan denk je wat heb je daar nou weer aan, daar kun je toch helemaal niks mee?! Fout!! Het is namelijk zo slim bedacht dat het super stevig is! Je kunt er zelfs op gaan staan zonder dat het kapot gaat! En het ziet er ook nog eens super fancy uit! (Dutch disign chair)

 Boeken Boeken Boeken!!! Lees voer! Links: Paper Towns - John Green (Met deze erbij heb ik de Green serie compleet! Whiii!) In het midden: Not that kind of girl - Lena Dunham. en rechts een zeer grappig illustratie boekje: How to tell if your cat is plotting to kill you! Geniaal, aangezien mijn eigen haarbal nog al terror is, zeer herkenbare (strip) verhaaltjes.

 It's Bambi!!! Een super schattig geurtje en ruikt echt ontzettend lekker! Zoet, maar niet té! Van de Douglas!

 Ach mijn twee grote vrienden die helaas over een tijdje niet meer zijn zoals ik met ze ben opgegroeid (jup hier wordt ik sentimenteel!) Gelukkig heb ik in maart nog kaartje voor de laatste theater tour, maar daarna zal ik toch afscheid moeten gaan nemen! Gelukkig blijft de geweldige muziek altijd bestaan! 


Dankjewel Kerstman voor al deze awesome cadeautjes!!!

Q: Wat heb jij voor toffe, lieve, mooie, bijzondere cadeaus mogen krijgen?


post signature

4 opmerkingen:

 1. Leuke cadeaus! Ik heb ook Not that kind of girl gekregen, ben benieuwd! Oh, en het uit elkaar gaan van Acda en de Munnik doet idd nog steeds pijn.. Lucky bastard dat je nog naar de theatertour gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaa! Lena Dunham rocks!! Ben heel erg benieuwd! And I'm very happy with my tickets! Volgens mij zijn er her en der nog wel wat kaartjes?! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik haat het dat acda en de munnik uit elkaar gaan, we gaan even huilen in een hoekje. Het luchtje van bambi, te cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jhaaa heel hard met veel tissues en chocola en op de achtergrond 'en het regent zonnen stralen' haha! Jhaa hij ruikt zo lekker! Ik zit de hele dag met mijn pols onder m'n neus! ;)

  BeantwoordenVerwijderen