30 december 2014

Persoonlijk | mooiste momenten uit 2014

Wauw dat was een zeer hectisch, maar ook leuk en bijzonder jaar. Als je zo je tijdlijn op facebook af scrolt, kijkt tussen je foto's of gewoon even diep graaft in je herinneringen komen toch al die mooie dingen weer boven drijven. Hier mijn herinneringen van een zeer bijzonder 2014Twee jaar in één
Aller eerst kreeg ik begin vorig schooljaar te horen dat ik de laatste twee jaar van mijn MBO theater in één mocht doen. Dat was best wel cool, want ik was samen met mijn klasgenoot (toevallig ook een van mijn beste vrienden) de eerste die dat mocht doen. Dus samen werden we de proefkonijntjes. En met succes! We maakten samen onze afstudeer voorstelling: Heeft u één minuutje die we 4 keer hebben mogen spelen.

Foto's: Andy Doornhein
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=mbfNHQFLoag

En we haalden niet veel later samen ons diploma!Afstudeer stage SubSuburbia
Als je afstudeert hoort daar natuurlijk ook een afstudeerstage bij en die liep ik bij de jongerenafdeling van theatergroep Suburbia: SubSuburbia. We zijn met een vrij intensief repetitie programma meer dan een half jaar bezig geweest. Repeteren, lessen en optreden. Hier heb ik super veel geleerd en het was gewoon een super toffe en vooral ook hele gezellige ervaring! 

Foto: Claudia Kamergorodski
Aangenomen HKU
Ik kreeg te horen dat ik aangenomen was op de HKU al docerend theatermaker! Wauw, ik trok letterlijk wit weg toen het mailtje binnen kwam. Ik wilde zo graag naar die school! Ik zat tegenover mijn moeder toen ik het mailtje zag, ze dacht dat ik flauw viel. Gelukkig was ik aangenomen en zit ik nu al ruim drie maanden op school! En hoe cliché het ook klinkt, het is echt nog leuker en leerzamer dan ik had durven hopen!
 

Top vakantie
Na dat harde werken had ik vrij vroeg zomervakantie. Ik ben op vakantie geweest met m'n ouders naar Parijs (en naar Disney, whaa that made my little princess heart melt!), een toffe minitrip met een paar hele toffe mensen om voor de lol theater te maken en natuurlijk mijn laatste jaartje musicalcamp.

 I conquered the space mountain (eindelijk niet meer 2cm te klein)! Finally justice after 9 years!

Crea bea en bloggen

Ook had ik zoveel vrije tijd in die zelfde zomer dat ik besloot die wel te besteden. Ik werd een über crea bea. Met knutselen, naaien, foto's, filmpjes en natuurlijk bloggen. Ik had van te voren niet gedacht dat het zo'n succes zou worden. Ik dacht dat ik het na een maandje wel weer gezien zou hebben en er geen discipline voor op zou kunnen brengen. Maar as you can see: I'm still here, and I'm just starting!

Meeting people
And last but certainly not least. Ik heb dit jaar super veel leuke lieve mooie bijzondere mensen leren kennen waar ik (you can barf now) echt een beetje van ben gaan houden!!Ik wens iedereen een super bijzonder en awesome 2015 toe!!


post signature

2 opmerkingen:

  1. Je laatste jaartje musicalcamp!? Jij en mick zijn zo zo zo leuk duo en wat gaaf dat jullie samen de laatste twee jaar in één mochten doen & wat mega fijn dat je bent aangenomen op de HKU, lijkt me geweldig, ik krijg nu les van iemand van die school - zijn stage -, zoo tof! Ik begon ook met bloggen om wat met mijn tijd te doen in de vakantie, zo leuk dat zoiets kan uitpakken tot waar je nu bent en je nog verder gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa en dit jaar echt! Maar het was altijd super leuk op kamp! :) jha was heel leuk om te mogen doen! En de hku is echt geweldig, de lessen zijn top! Wat leuk! Ja dan heb je zo lang vrij, dan moet je toch iets doen he ;) maar als het dan ook nog goed uitpakt idd! Heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen