9 november 2014

Sfeerverslag | KreaDoe

Ik schijn er toen ik klein was al een keer naar toe te zijn geweest, maar dat kon ik me niet meer herinneren. Nu wederom gewapend met moeders en oma in dagje jaarbeurs: KreaDoe. Eerlijk gezegd dacht ik dat een soort beurs was met allerlei creatieve dingen, dus ook schrijven en muziek en tekenen enzo... Het bleek net even iets anders. Ondanks dat knutselen en bakken vol kralen en stoffen niet helemaal mijn ding is kan het toch best inspirerend werken, zo'n hal vol kraampjes. Ik vond het daarom ook helemaal niet zo heel erg om er rond te lopen. Alleen de enorme drukte (het leek wel een dagje euro Disney) was natuurlijk wat minder. In de entree hal stonden er zelf rijen voor de rijen. Maar wat ik dan écht niet begrijp, dit moet ik even kwijt want het frustreerde me mateloos, was dat al die vrouwen (want ja het waren écht alleen vrouwen. De mannelijke opkomst was letterlijk zonder grap op één hand te tellen), dat als die vrouwen allemaal met zo'n rol koffer liepen. Dat is handig om veel spullen in te slaan of zo iets. Ja leuk, maar ondertussen struikelt, botst en blesseer je iedereen om je heen met die rottige koffers. Ik ben denk ik in totaal wel drie keer bijna gevallen, ontelbaar keer gebotst en er is minstens 2 keer over mijn tenen heen gereden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je gewoon nergens in een normaal tempo langs kunt lopen.


Maar goed, dit soort irritaties heb je al snel bij dit soort evenementen. Dus misschien had ik me van te voren gewoon iets beter moeten voorbereiden. Me in moeten pakken als ijshockey speler met kniebeschermers, helm etc. Of ik had een super eng kostuum aan kunnen trekken, zodat iedereen met een grote boog om me heen zou lopen. Al had dat dan waarschijnlijk ook weer niet gewerkt aangezien alle dames alleen maar oog hadden voor alle kleine prulletjes die netjes lagen uitgestald. Wat een stelletje eksters.


Maar nu zonder grappen en grollen, natuurlijk waren er ook hartstikke leuke dingen te doen en te zien zoals de euhm... Of de... Wacht even hoor even nadenken... Euhm...

Nee het was gewoon niet helemaal mijn ding. Maar als je hier natuurlijk van houdt, dan snap ik dat dit de happening van het jaar is voor jou! En ik heb zelf ook nog wat gescoord hoor! Er was namelijk in een klein donker hoekjes een kraampje vol met spelletjes. Dat kon ik dan wel weer waarderen!

 4 schattige hangertjes op de kop getikt en een zeer interessant en veelbelovend spel!!post signature

2 opmerkingen: