11 november 2014

Schoonmaak muziek

Ugh je slaapt al te lang in hetzelfde beddengoed, je kleren liggen overal over de vloer en je hebt amper schone bekers meer over. Tijd voor een grote schoonmaak dus! Niet bepaald mijn favoriete bezigheid, maar als je dan eenmaal bezig bent dan geeft het toch best een goed en voldaan gevoel. Om dit wat extra's te geven draai ik altijd mijn muziek op vol en schreeuw ik luidkeels mee, tot ik mezelf er uiteindelijk op betrap dat ik meer bezig ben met een totale performance dan de vloer zuigen. Hier een klein lijstje met mijn favoriete schoonmaak muziek! 

Assepoester sferen
Enchanted - Happy working songFunny mood
Queen - I want to break freeRocky Horror picture show - Time WarpHeerlijke drum
Next to Normal - I'm alive (Ik wilde hier even bij vermelden dat dit mijn absolute lievelings nummer is uit mij absolute lievelings voorstelling)Acda en de Munnik - cd van jou cd van mij (de kapitein deel 2)Pop'ish mood
Billy Joel - Uptown Girl


A great big world - Land of opportunitySexy Houswife
The Wild Party - Wild Wild Party


Q: Op wat voor muziek maak jij altijd schoon?

post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten