8 november 2014

Tag | What's in my bag

Wat zit er toch in al die enorme schooltassen van ons! Vooral in de: "Hé tas, waar ga je met dat meisje heen" gevallen, vraag ik me toch vaak af of je alles wat je de hele dag mee zeult ook daadwerkelijk nodig hebt. Ik besloot mijn tas eens even helemaal om te kieperen en ondanks dat ik natuurlijk zelf wel weet wat ik in mijn tas heb, verbaasde het me toch! Oh, en bonus, ik was mijn stempelkaartje van de Starbucks kwijt! Nou ik heb hem gevonden onder in mijn tas en hij was gewoon helemaal vol!! Gratis koffie maandag!!Dit is hem dan! Het prachtige monster dat ik de hele dag mee zeul! Gemaakt samen met oma lief. Met een voorvakje en geheim binnenvakje, kan ik er al mijn zooi in kwijt.


Mijn serie wannabe school boeken. Thank the lord dat ik een praktische studie heb, dus eigenlijk heb ik er gewoon geen. Er zijn natuurlijk wel een aantal boeken waarvan het handig is als je ze gewoon hebt en af en toe openslaat ter verdieping, zoals de meest linker. Natuurlijk heb ik ook altijd wat leesvoer mee! In dit geval Allegiant (Divergent 3), ben nog niet zo ver, maar het is nu al super spannend. Daarnaast ligt mijn eigengemaakte agenda, een notitieboekje (ik geef al mijn boekjes namen, dit is Walter, aangenaam) en helemaal rechts mijn tablet.


Hieronder een bladzijde van mijn agenda! Ik ben er zo ongeveer de hele zomer mee bezig geweest, aangezien het eigenlijk een leeg notitieblok was en ik op iedere bladzijde handgeschreven de datum etc  heb geschreven. Maaar dan heb je ook wel wat!

Een super leuke etui van de Primark met van alles en nog wat er in. Ik kom in ieder geval nooit pennen te kort en heb altijd post-its bij me. Want ja... je weet maar nooit! Oh en plakband met kleine kusjes erop, vraag me niet waarom...

En natuurlijk een hele bups met onmisbare spulletjes! Zoals mobiel, i-pod, deo, sleutels (die zitten in dat kleine varkens knuffeltje, leuk hé?!?!) en een bijzonder grote en geordende (not) portomonnee.

And last, but certainly not least een overlevings voedsel pakket! De weg naar school langs alle starbucks en ah to go's blijft natuurlijk ontzettend verleidelijk. En daarbij hebben we ook nog eens een top kantine op school! Toch probeer ik zoveel mogelijk bij mijn eigen gesmeerde bammetjes te blijven. Over het algemeen lukt dat prima! Gelukkig, want ik ga al bijna failliet door mijn koffie verslaving.


Eigenlijk het enige wat nog ontbreekt is een losse hippie of joggingsbroek voor een van de vele bewegingslessen. Broeken die dan weer heerlijk bezweet terug komen na een uurtje Afrikaanse dans! Mijn moeder houdt echt  intens van mijn opleiding, aangezien de hoeveelheid was op onverklaarbare wijze sinds begin van dit jaar verdrievoudigd is!


post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten