28 oktober 2014

Tip | pathé sneak preview

Ik zag het al een paar keer staan als ik naar de bioscoop ging en was altijd nieuwsgierig wat het nou was! Het is er iedere dinsdag avond om half 10: the sneak preview. Er wordt een film vertoont die binnenkort in première gaat, maar je weet van te voren niet welke.


Dat is toch super spannend!! Je hebt geen idee waar je de komende  twee uur naar gaat zitten kijken. Misschien is het kut, misschien is het top, je hebt geen idee! Toen ik er voor de eerste keer naar toe ging kreeg ik de film 'Chef' voor geschoteld. Ik had de trailer wel al gezien en het leek me wel aardig, maar ik denk niet dat ik uit mezelf naar de bios was gegaan om deze film te zien. Het bleek een top film te zijn!

Zo maak je dus weer eens kennis met iets wat je anders niet had gedaan! I love it! Ik vind het altijd een magisch idee net als een blind date! Je hebt van te voren geen idee wat voor avond je krijgt. En daarbij als het echt kut is kun je de schuld makkelijk geven aan het feit dat je toch niet wist hoe of wat!

Hier een link: https://www.pathe.nl/film/845/sneak-preview#agenda

post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten