28 september 2014

De lekkerste cappuccino van Utrecht Centraal!

De lekkerste cappuccino van Utrecht Centraal!
Een van de 1e dingen die ik bedenk als ik 's ochtend uit de trein stap is hoeveel geld ik nog heb en of dat genoeg is voor een bakkie koffie!! (Ja ik ben echt een grote verslaafde, ik weet het!!) Alleen al op hoog catharijne heb je een geruime keus aan koffie, cappuccino, latte dit en latte dat; noem het maar op! Dus om die keus iets makkelijker te maken heb ik alle cappuccino's van Utrecht Centraal uitgeprobeerd! Hier het resultaat...

 Lijkt me een helder verhaal! De slechtste meest ranzige cappuccino is zonder meer van de Broodjeszaak! Gevolgd door de kiosk, die eigenlijk gewoon ook totaal niet lekker is! De overige 3 (Starbucks, julia's en AH - to go) hebben alle drie hun kwaliteiten. Met Starbucks die overtuigend de meeste kwantiteit verzorgd (America = BIG). Dan de AH - to go die het goedkoopst is en de Julia's met de beste smaak! Oeh wat spannend ik houd het niet meer!!! Dus hier de uitslag van de top 3 cappuccino's van Utrecht Centraal!!! *Tromgeroffellll*


Wat is jouw favoriete koppie koffie?!

 
post signature

9 opmerkingen:

 1. Ik had geen idee dat die van Julia's zo lekker waren! Leuk (en leerzaam) artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik verbaasde me er ook over!! Ik vond 2,50 eigenlijk best duur, maar het was de moeite waard! De warme chocomel is daar trouwens ook heerlijk! Je krijgt warme melk met een blokje smelt chocolade erin! Yummie!!

   Verwijderen
 2. Wat een superleuk artikel, handig om te lezen. Ik drink zelf geen koffie maar als ik dat wel deed dan was dit zeker slim om van te voren te lezen. Ik verbaas me er wel over, dat je nog best veel betaald bij sommigen voor een bakje koffie, poeh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is echt ongelooflijk! De prijzen gaan ook zo snel omhoog! Maarja, ik denk dat mensen toch wel blijven betalen. Als je die koppies 's ochtends soms ziet, die kunnen wel een bakkie gebruiken ;)

   Verwijderen
 3. Leuk om te lezen, ik ga eigenlijk altijd voor Starbucks of AH en die vind ik allebei goed te doen, we zijn het dus wel met elkaar eens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha. Ik doe een moord voor de cappu van Julia. Niets komt in de buurt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende de Julia's koffie nog niet hier voor, maar inderdaad!!! Yummieee ;)

   Verwijderen
 5. Hahaha, goed om te weten! Ik heb ze allemaal wel eens gehad, behalve die van Julia's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij is Julia's cappuccino ook de nr. 1. w a s ook altijd dat de regolare/ normale lekker pittig en niet te melkig was. Maar volgens mij is het de laatste minder sterk geworden, zodat je gedwongen wordt om een extra shot koffie er bij te kopen. Wie is dit ook opgevallen? Vanwege de gunfactor dan toch maar naar de Appie. Of nog meer geld neertellen voor de lekkerste capo?

  BeantwoordenVerwijderen