13 september 2014

Nieuwe tv-series herfst 2014 - what to watch?!Tv-series zijn nog steeds helemaal hot! Steeds meer goede acteurs wagen zich eraan! Soms succesvol en soms... Tsja het is kijhard in tv-land. Zijn de kijkcijfers te laag, dan is het binnen no-time bye bye! (Soms ontzettend onterecht als je het mij vraagt, maar goed) Van sitcoms tot actie helden, alle thema's zijn vertegenwoordigd. Rond september start het tv-seizoen weer! Gelukkig zijn er weer heel veel bekende titels die weer te zien zijn, maar ook zeer veel nieuwe series die hun poging wagen! Hier een lijstje van de (naar mijn mening) meest interessante/veelbelovende nieuwe titels!

Sep. 1 - Houdini 

Cast: Adrien Brody, Kristen Connolly, Evan Jones

Genre: Mini-serie, biografie, drama

Synopsis: Follow the man behind the magic as he finds fame, engages in espionage, battles spiritualists and encounters the greatest names of the era, from U.S. presidents to Sir Arthur Conan Doyle and Grigori Rasputin.

Verwachting: De trailer ziet er echt fantastisch uit. Spanning, drama en een vleugje romantiek. Het is een mini-serie, dus eigenlijk meer een lange film. De verhaallijnen zullen dus hoogst waarschijnlijk niet tot in detail zijn, of misschien wel maar dan niet allemaal. Het lijkt een beetje een sfeer qua sfeer op 'The prestige' meets 'Sherlock Holmes' en dat lijkt mij een top combinatie.

Trailer: 

 


4 september: ChefCast: Jon Favreau, John Leguizamo, Bobby Cannavale, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Dustin Hoffman, Sofía Vergara

Genre: Komedie
Synopsis: Carl Casper verliest zijn baan als chef-kok en besluit voedsel te gaan verkopen vanuit een wagen, in de hoop zijn creativiteit weer terug te vinden. Daarnaast probeert hij na lange tijd ook weer contact te zoeken met zijn zoontje.
Mijn mening: Een heerlijke feel-good komedie met een kleine kritische noot naar recensenten op de socialmedia! Ik heb deze film al mogen zien bij de Pathé sneakpreview en ik ben fan!! Een mooi klein verhaal, Goed geacteerd, leuke niet overdreven humor. Mooie knipoog naar de socialmedia en een road-trip!!! Wat wil je nog meer ;)
- See more at: http://thesupermaki.blogspot.nl/2014/08/filmtips-september-what-to-watch.html#more
Sept 22 - Gotham

Cast: Ben McKenzie, Donal Logue, Jada Pinkett Smith

Genre: Crime, drama, thriller

Synopsis:  The origin story behind Commissioner James Gordon's rise to prominence in Gotham City in the years before Batman's arrival.

Verwachting: Ik kijk misschien nog wel het meeste uit naar deze serie!! De Batman films vind ik geniaal. De gloomy sfeer, harde actie en geniale karakters... I love it! En in deze serie krijgen we dus het verhaal voor Batman te zien! Ik ben vooral ontzettend benieuwd hoe alle schurken zijn, voor ze 'slecht' worden en vooral hoe ze langzaam veranderen in die beruchte 'meester schurk.' Ik hoop ontzettend dat hier wel diepere lagen in zitten. We zullen het zien!

Trailer: 


Sept 26 - Transparent

Cast: Jeffrey Tambor, Melora Hardin, Abby Ryder Fortson

Genre: Comedy

Synopsis: An LA family with serious boundary issues have their past and future unravel when a dramatic admission causes everyone's secrets to spill out.

Verwachting: Heerlijk weer een andere kleur tussen alle actie en mysterie series! Een heerlijk (tragi)komedie. Ik heb de pilot hiervan al gezien en ik vond het top! Hoe ieder familielid ontzettend egoïstisch is en hoe iedereen totaal langs elkaar heen praat. Het deed me qua sfeer een beetje aan 'Girls' denken, maar dan dus in een familiesituatie. Ik zou zeggen kijk gewoon die trailer en vorm je eigen mening!

Trailer: 


Okt 7  - The flash

Cast: Grant Gustin, Candice Patton, Rick Cosnett

Genre: Actie, avontuur, drama

Synopsis: The adventures of scientist Barry Allen who is a superhero with incredible speed.

Verwachting: Alweer een superhelden verhaal vertaald naar het scherm... Overkill? Misschien... Blijft het leuk? Altijd!! Ja ik ben gewoon een ontzettende nerd hiermee! Ik houd van Marvel.
Ik ken het verhaal van de The Flash nog niet. (Ik lees geen strips namelijk, ik kijk alleen de films). Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar: 1. Het probleem uit de jeugd van het hoofdpersonage 2. Het ongeluk/mislukt experiment, waardoor hij spontane superkrachten krijgt 3. Het ultieme kwaad dat hij moet bevechten! Want ja meer is het niet ;)
Een leuk plus punt is dat Flash gespeeld wordt door: Thomas Grant Gustin. En waar kennen we hem ook al weer meer van? Ja zeker, deze jongen speelde de tamelijk irritante doch sexy schooljongen Sebastian Smythe in Glee! Maar nu dus te zien als superheld in The Flash!!

Trailer:Okt 8 -American horror story (freak show)

Cast: Evan Peters, Jessica Lange, Frances Conroy

Genre: Drama, fantasy, horror

Synopsis: An anthology series that centers on different characters and locations, including a haunted house, an insane asylum, a witch coven and a freak show.

Verwachting: Ik ben ontzettend benieuw naar seizoen 4 van deze heerlijke serie. Ik vond seizoen 1 en 2 namelijk geniaal, maar was niet zo weg van seizoen 3. Ik heb het seizoen nog steeds niet afgekeken, dus misschien wordt het nog beter. Maar de eerste helft vond ik gewoon niks.
Het hele concept van de American Horror Story is op zich zelf staand heel tof. Ieder seizoen een compleet ander verhaal, nieuwe locatie en nieuwe personages, maar wel met de zelfde acteurs. Dus vandaar dat een minder seizoen niet hoeft te betekenen dat de serie minder wordt. Daarbij heeft de serie weer een Golden Globe gewonnen... Dus ik geef ze nog een kans!
Seizoen 4 speelt zich af in een Freak Show, dus ik verwacht dat dit weer helpt tot een beter plot!

Trailer:


Naar welke serie kijk jij het meeste uit deze herfst?


post signature

2 opmerkingen:

  1. Naast de series die ik al volgde denk ik dat ik Gotham ook ga kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk!! Het lijkt mij ook echt een hele gave serie ;)

      Verwijderen