10 september 2014

Mijn favoriete ochtend muziek!!

Nu ik weer voor dag en dauw iedere ochtend in de trein zit, vind ik niks fijner om lekker wakker te worden met een chill muziekje op mijn i-pod. Lekker met je oortjes in uit het raam kijken (en af en toe nog wat knikkebollen) tot de trein het station van bestemming binnen tsjoekt. "It's as simple as that." Ik heb natuurlijk zo mijn favoriete 'ochtend muziekjes'! Voor iedere stemming iets bijpassend. Dus hier mijn lijstje van nummers waar ik op het moment veel naar luister!


Happy mood:
 
Racoon - Feel like flying:


Lucy Hale - You sound good to me:Rainy mood:
 
Scott Alan (gezongen door Hadley Fraser)- Again:


If/then - you don't need to love me:Dreamy:

Songs for a new world - Opening Sequence 
 
Scott Alan (gezongen door Ramin Karimloo en Hadley Fraser - Take me awayJazzy:

Frank Sinatra/ Smash - That's life:Hope you enjoyed it! Have a nice day!!

Wat is jouw favoriete ochtend nummer?!

post signature

2 opmerkingen: