23 september 2014

Intro liedje - Big Bang TheoryIk kijk al jaren met veel plezier naar de über nerds van 'The Big Bang Theory.' Van begin tot eind, ik lach me kapot! Vooral natuurlijk om grote vriend 'Sheldon Cooper.' Maar er is één ding, wat me keer op keer frustreert...

WAT ZINGEN ZE TOCH IN HET INTRO LIEDJE?!?!?!
Ik vind het een ontzettend vrolijk en toepasselijk liedje, maar het enige wat ik versta is altijd:

Our whole universe
...
We build our pyramids
...
Big Bang, BANG...En meer niet... Ik mompel altijd wat mee, net als of ik het hele lied uit mijn hoofd ken, maar eigenlijk versta ik er gewoon niks van. Maar vandaag is de dag, dat ik het heb opgezocht en eindelijk DE kennis heb wat er wordt gezongen. Het is een verrijking van mijn leven, ik ben intens gelukkig en kan nu vredig sterven...

Oke, nee even serieus. Dit is dus de songtekst. Het liedje is van een band genaamd: Barenaked Ladies
(stiekem dacht ik ook altijd dat het liedje door de cast werd gezongen, wat natuurlijk grote onzin is, maar ja hé tv misleid!!)


"Our whole universe was in a hot dense state,
Then nearly fourteen billion years ago expansion started. Wait...

The Earth began to cool,
The autotrophs began to drool,
Neanderthals developed tools,
We built a wall (we built the pyramids),
Math, science, history, unraveling the mysteries,
That all started with the big bang!
BANG"

Ohhh dat zongen ze dus al die tijd...

Hier het originele nummer:

https://www.youtube.com/watch?v=REw5-_rpFDE

Leuk liedje hé?!

post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten