29 augustus 2014

Summer highlights - 2014 - Wat een top zomer!!!!Ja het zit er nu echt officieel op! Einde, fini, afgelopen, zeg maar dag met je handjes, uitgespeelt, game-over, DONE! Vaarwel vakantie!
Maar wat was je een toppertje! Met wel 14 hele weken, mag ik over de lengte in ieder geval niet klagen. Normaliter zou ik me dan ook snel vervelen, maar deze vakantie heb ik me dan ook goed bezig gehouden. Hier mijn highlights!!
MusicalCamp
Het was mijn vierde jaar alweer! MusicalCamp, een week lang lessen en workshops volgen in alles wat maar met musicals te maken heeft. Ondanks dat het waarschijnlijk mijn laatste jaar was, raad ik dit kamp zo ontzettend aan aan iedereen die ook maar iets met musicals heeft! Dit kamp heeft mij in mijn ontwikkeling, zelfkennis en zelfverzekerdheid ontzettend veel geholpen de afgelopen vier jaar! Het is een ontzettend veilige plek om met theater kennis te maken en geschikt voor alle leeftijden! En bovenal kun je gewoon een week lang helemaal je ei kwijt met hysterisch zingen en dansen en het is natuurlijk ontzettend gezellig!

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op de website: http://www.musicalcamp.nl/ Disney – SpaceMountain
JAAA!!! Ik heb eindelijk mijn jeugdtrauma overwonnen!!! Ik ben in de Spacemountain geweest! Toen ik tien jaar geleden met mijn ouders in Disneyland Parijs was, was ik een paar centimeters te klein om in deze attractie te mogen! EEN PAAR PIETLUTTIGE CENTIMETERS!!! Ik was zo enorm boos en teleurgesteld als negenjarige dat ik het er jaren later nog over had!

Maar nu tien jaar later heb ik mijn revanche gekregen!!!! YHEAY BABY!!

Eerlijk gezegd viel het wel een beetje tegen en had ik vooral veel hoofdpijn toen ik uit deze achtbaan kwam, maar dat zeggen we natuurlijk niet! Het gevoel van overwinning was gewoon awesome!!! 


De makers4daagse
Misschien nog wel het aller aller aller hoogste hoogste punt van deze vakantie! Vier dagen lang theater maken in een super gezellige en veilige sfeer, waar alles mag en niks moet! Ik ben ontzettend trots dat we dit hebben opgezet en op het resultaat! Het was ontzettend gezellig en er zijn super mooie dingen ontstaan! En ja ik ben zelf een beetje trots op mezelf! En dat gebeurt niet vaak ;)Projectjes
Deze vakantie ben ik een ontzettende ‘creabea’ geweest! Ik heb veel gebrainstormd, dingetjes gemaakt en projectjes opgestart! Bertus is onder andere geboren ;) en deze blog! Voor de komende tien jaar heb ik in ieder geval ideeën genoeg! Maar nu eerst beginnen aan mijn studie!!!


Wat was jouw 'summer highlight'? 

 
post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten