30 augustus 2014

Filmtips september - what to watch?!Wanneer ben jij voor het laatst in de bios geweest? Kijk jij ook altijd die-hard de nieuwste trailers op imdb? Of kun je gewoon een goede film op z'n tijd wel waarderen?
Aangezien ik een grote filmfreak ben en het ontzettend leuk vind om films aan te bevelen, heb ik bedacht hier een maandelijks item van te maken! 

Dus hier de filmtips van september!!

4 september: Chef
Cast: Jon Favreau, John Leguizamo, Bobby Cannavale, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Dustin Hoffman, Sofía Vergara


Genre: Komedie

Synopsis: Carl Casper verliest zijn baan als chef-kok en besluit voedsel te gaan verkopen vanuit een wagen, in de hoop zijn creativiteit weer terug te vinden. Daarnaast probeert hij na lange tijd ook weer contact te zoeken met zijn zoontje.

Mijn mening: Een heerlijke feel-good komedie met een kleine kritische noot naar recensenten op de socialmedia! Ik heb deze film al mogen zien bij de Pathé sneakpreview en ik ben fan!! Een mooi klein verhaal, Goed geacteerd, leuke niet overdreven humor. Mooie knipoog naar de socialmedia en een road-trip!!! Wat wil je nog meer ;)

 Trailer:18 september: What if

Cast: Daniel Radcliffe, Mackenzie Davis, Zoe Kazan, Adam Driver

Genre: Komedie, Romantiek

Synopsis: Wallace en Chantry ontmoeten elkaar op een feest waar kleine stukken poëzie worden voorgelezen. Er heerst meteen een goede chemie tussen beiden. Tenminste als vrienden. Naarmate de tijd vordert trekken de twee steeds meer naar elkaar toe, en alles word besproken. Maar er is een probleem ... Chantry heeft verkering. Wallace lijkt steeds meer te vallen voor de mooie Chantry, en ook zij kan haar gevoelens voor hem maar moeilijk onderdrukken. Zal hun liefde voor elkaar vernietigd worden door de romantische invloeden van buitenaf, of kunnen ze misschien gewoon genieten van de voordelen die een simpele platonische relatie met zich mee brengt?

Verwachting: Sinds de film ‘kill your darlings’ ben ik zeker een Daniel Radcliffe fan! Dus in dat opzicht wil ik de film sowieso zien!  De humor van deze romkom is hoogstwaarschijnlijk of geniaal of ontzettend flauw, maar laten we het een kans geven! 

Trailer:


18 september: If I Stay

Cast: Chloë Moretz, Mireille Enos, Liana Liberato

Genre: Drama

Synopsis: Het drama 'If I Stay' gaat over de 17-jarig Mia (Moretz) die in een coma raakt na een zwaar auto-ongeluk. Tijdens de coma beleeft ze een zogenaamde uittreding. In de korte periode na het tragische ongeluk moet Mia een onmogelijke keuze maken.

Verwachting: ‘If I Stay’ Nederlandse titel ‘Als ik blijf’ is het eerste young-adult boek wat ik jaren geleden heb gelezen! Ik vond het toen een prachtig boek al snapte ik het niet honderd procent. Niet dat het een ingewikkeld verhaal is, maar ik denk dat ik het nu meer zou waarderen. Het is een prachtig drama verhaal over familie, vrienden, het leven en de dood. Als ik de trailer bekijk krijg ik al kippenvel. Ik weet zeker dat de sfeer net zo mooi is als in het boek en jong talent Chloë Moretz zal ongetwijfeld de rol prachtig vertolken. Dat wordt een tranentrekker!

Trailer:25 september: The Equalizer

Cast: Chloë Moretz, Denzel Washington, Marton Csokas e.a.

Genre: Actie, misdaad, thriller

Synopsis: Een voormalige commando zette zijn eigen dood in scène om een rustig leven te kunnen leiden. Als het jonge meisje Teri wordt ontvoerd door Russische gangsters, besluit hij uit zijn geheime pensioen terug te komen

Verwachting: Ik verwacht een hoop harde actie in deze film. Uiteraard een goed staaltje acteer werk, maar dat moet goed komen met deze cast. Ik hoop alleen dat het verhaal niet te gelikt is… We zullen zien!

Trailer:


25 september: The Maze Runner

Cast: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter, Thomas Sangster

Genre: Actie, Mystery, Sci-Fi, Thriller

Synopsis: Dylan O'Brien speelt de hoofdrol van een tiener die wakker wordt in een complex en constant veranderend doolhof. Hij en een aantal andere jongens hebben de taak om een werkende samenleving te creëren en een uitweg te vinden.

Verwachtingen: Ik heb de trailer nog niet gezien, omdat ik het boek nog aan het lezen ben. Ondanks dat ik niet weg ben van het boek, denk ik wel dat het een top film gaat worden. Het is een ander soort verhaal dan ‘Divergent’ en ‘HungerGames’ het is meer mystery. Je begint met nul informatie (net als het hoofdpersonage) en krijgt beetje bij beetje meer van het plot. Want hoe komen ze in dat enorme doolhof?! En misschien nog belangrijker: hoe komen ze er weer uit?!

Trailer:

Naar welke film kijk jij het meeste uit komende maand?post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten