28 augustus 2014

I wish - make-uploos door het leven...Ik zou wel make-uploos door het leven willen! Hoe lekker zou dat zijn! Nooit meer uitgelopen mascara bij een huilbui of prikkende ogen als je gaat zwemmen. Nooit meer uitschieten waardoor je halve gezicht onder zit. Nooit meer je make-up vergeten er af te halen waardoor je kussen onder de mascara zit. En nooit meer je ontbijt overslaan omdat je je gezicht nog moet poederen! Alleen maar pluspunten!! Waarom kan/durf ik dan alsnog niet de deur uit zonder mijn wallen weg gewerkt te hebben en een likje mascara? 

Oké mijn extreem lichte huid en aanleg voor wallen werken niet mee, maar het is toch belachelijk dat ik niet make-uploos door het leven durf. Natuurlijk is iedereen onzeker over zichzelf, zijn lichaam, zijn gezicht, maar waarom moet dat dan zo’n invloed hebben…

Wat ik persoonlijk het minst mooi, zeg maar gerust lelijk, aan mijn gezicht vind is dat ik zulke lichte wenkbrauwen heb. Je ziet ze amper!! Ik teken ze dan ook iedere ochtend bij! Ook heb ik van mijn lieftallige vader donkere kringen onder mijn ogen geërfd, dus die moeten ook weggepoetst. Dan heb ik altijd wel een paar puistjes, hup weg ermee. Op zich heb ik best grote ogen, maar ze komen toch net even beter uit met een lijntje. Daarbij zijn ze blauw, dus met wat blauwe oogschaduw vallen ze nog meer op. Nou ja mascara is vanzelfsprekend, lange wimpers, nog langer. Oh en als we dan toch bezig zijn is een beetje kleur op mijn wangen ook wel handig! Klaar of toch… Nee wacht, de lippen nog iets minder droog en een beetje donkerder… Ja… dit is het dan. Hier zal ik het vandaag mee moeten doen, beter wordt het niet…

Is dat nou echt allemaal nodig? 

Helaas voor mij tot op vandaag wel! Ik ga de deur niet uit zonder in ieder geval mijn wenkbrauwen te hebben bijgetekend en wat mascara. Ik hoop dat als ik ouder word ik hier minder waarde aan kan hechten en gewoon heerlijk puur natuur de deur uit kan!!

True beauty is wearing no make-up and being 100% oke with it!!!


Wat vinden jullie van dit thema? Hoeveel make-up gebruiken jullie per dag? 


post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten