25 augustus 2014

Shoplog Almere – Primark, Clockhouse, van Haren

Normaliter geef ik zo’n beetje al mijn (kleed)geld uit aan de H&M, maar afgelopen vrijdag was dat anders! Ik besloot mezelf te verbieden naar de H&M te gaan en te beginnen bij de Primark. Naast het feit dat ik hier maximaal een uur binnen kan blijven, aangezien ik dan een hysterisch claustrofobische aanval krijg, is het budgettechnisch een handige winkel om mee te beginnen.
En inderdaad: “Het is zooo goedkoop!!! Oh kijk mam sokken 2 euro! Oh en dat shirt is zooo schattig en maar 4 euro!” En zo vullen 2 grote winkelmandjes zich vliegensvlug, waardoor je uiteindelijk nog voor 80 euro bij de kassa afrekent. Maar goed, je hebt toch een tas vol met (voor hoelang ze meegaan) leuke spulletjes! Waaronder:Oh my Minion!! Lekker groot, comfy en gewoon awesome!


Ain't she sweet? Sugary socks!!

Piggy Pencils! Etui/toillettas.

Vervolgens stonden de volgende schoenen in de etalage van de Van Haren:

Dus ja een super leuke impuls aankoop voor maar 30,- euro. (Ik had blijkbaar een vooruitziende blik toen mijn moeder me er later op wees dat de zolen van mijn huidige bruine laarsjes langzaam los lieten). Goede impuls aankoop dus!! 

Later liepen we langs de C&A. Een winkel die ik een aantal jaren geleden heb afgezweerd, aangezien er voor mij nooit iets tussen hangt. Maar in Almere zit er een aparte ‘Clockhouse’ (de jongeren afdeling) naast de C&A en daar hingen toch wel 2 ontzetten schattige truien!

 We love knitwear

 Cute flowers
 
Dus het is bewezen!! Je kunt prima shoppen (en slagen) zonder de H&M. Maar thuis toch noch even op de webwinkel gekeken… Die Hennes en Maurits toch ;)


post signature

2 opmerkingen: