31 augustus 2014

Schoolspullen en een kleine 'wens'over het volgen van dromen!!!

Morgen is dé dag! Na een fantastische introductiedag is morgen de 1e lesdag op mijn nieuwe opleiding!!! I'm sooo excited!!! Ik ben er helemaal klaar voor! Hier een korte 'foto-diary' van mijn nieuwe schoolspullen! En daarbij een kleine 'wens' over het volgen van je dromen!!Aller eerst natuurlijk een zeer belangrijk item: de schooltas!
Ik ben er echt ontzettend blij mee!! Hij is zelfgemaakt (met dank aan oma), hij is super ruim en ziet er gewoon te schattig uit! Lang leve de 'creabea's!'


Daarbij ben ik ontzettend lang, maar met heel veel plezier bezig geweest met mijn agenda! De Hema is tegenwoordig echt de-bom met DIY spulletjes! Ik heb dan ook wat stempeltjes, washi tape en stickertjes aangeschaft en ging aan het knutselen! Hier een impressie van het resultaat! Een agenda vol foto's quotes en ruimte voor aantekeningen en ideeën.


Ook heb ik een nieuw vervoersmiddel!!! Een step! Ik vind het echt een fantastische uitvinding. Vroeger had ik altijd een kinderversie, met kleine roze softwieltjes, maar nu dus de 'volwassen uitgave.' Ik ben er al een aantal keren mee naar mijn werk geracet en hij rijdt fantastisch! Perfect voor het stukje van het station naar school. Je ziet ze nog niet zoveel in Nederland (in Frankrijk, waar ik ze voor het eerst zag, zijn ze al meer geïntegreerd in het straatbeeld) veel mensen kijken dan ook verwonderd op als ik ze passeer. Maar ik weet zeker dat we er snel meer gaan zien, het is namelijk super handig aangezien je ze heel makkelijk in- en uitklapt. Het is dus ontzettend praktisch, sportief en leuk!

Ik heb in ieder geval ontzettend veel zin in komend schooljaar! Ik denk dat het heel bijzonder wordt. Dat ik heel veel ga leren, onderzoeken en ondervinden. Het ene moment dolblij en gelukkig zal zijn en het volgende compleet vermoeid en depressief. Het wordt druk, geweldig en leerzaam tegelijk. Het voelt nu al meer als écht studeren en ik ben trots dat ik al zo ver ben gekomen. Ik heb een ontzettend positieve kijk op de toekomst (kan misschien worden opgevat als naïef, maar daar ben ik het natuurlijk niet mee eens ;) ). Maar waar ik met dit zweverige stukje naartoe wil is dat ik steeds meer inzie hoe belangrijk het is om je dromen na te jagen! Hoe verschrikkelijk eng dat soms ook kan zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je eigen geluk het belangrijkste is. Misschien klinkt dat heel egoïstisch maar dat is het niet. Je kunt namelijk ook geen positieve energie geven als je zelf niet happy bent.

Dus wat ik wil zeggen is: geniet! 

- Begin je aan een nieuwe studie? Maak er de mooiste 3/4 jaren van die je kunt bedenken.
- Zit je nog op de middelbare school? Vecht zo hard als je kan voor wat je wilt! Verdiep je in je interesses en maak een weloverwogen keus.
- Weet je niet wat je wilt? Durf je eigenlijk niet te doen wat je het liefste doet? Of doe je iets waar je eigenlijk niet op je plek zit? Doe wat je moet doen! Het is nooit te laat om te veranderen en als je het niet eens probeert, dan zul je het nooit weten.

Kortom: Listen, smile, agree... And then do whatever the f*ck you were gonna do anyway! (Robert Downey JR)
Heel veel plezier en succes dit jaar! Maak er wat moois van!!!!


post signature

2 opmerkingen:

 1. Leuk en succes dit schooljaar!

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! :D komt zeker goed! Kan ik jou nog ergens mee succes wensen?

   Verwijderen