15 augustus 2014

Ik schrik me een hoedje!

De laatste tijd heb ik steeds vaker te maken met de reactie die schrikken heet. Ik schrik werkelijk van alles. Een plotselinge beweging, hard geluid of iemand die opeens achter je staat. Maar ondanks dat ik schrik ben ik nooit echt bang. Ik ben altijd de gene die voorop loopt in een spookhuis en ik houd van een slechte horrorfilm op z'n tijd!! Maar goed,
Mensen willen een schrik reactie altijd graag wijden aan een slecht geweten, maar dat vind ik dus zo'n onzin! Hoe kan mijn intense reactie op warme broodjes die uit een rooster springen nou te maken hebben met mijn geweten?
Ik weet zeker dat ik op een dag ook zal sterven van de schrik. Gewoon een acute hartstilstand, net als een konijn. Op een willekeurige dag zal ik bijvoorbeeld op straat lopen en een willekeurig persoon zal mij op mijn schouder tikken om een willekeurige reden als: het vragen van de weg. Alleen al door die ene tik op mijn schouder zal ik zo schrikken dat ik spontaan op de grond val, morsdood.
Mijn tragische dood zal dan vast en zeker verklaard worden  door
een onvoorstelbaar... slecht... geweten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten