17 juni 2017

Reisblog | The Super Maki goes to London


Weer eens een blog van mij! Isn't that something?! En ik heb ook een zeer goede reden om dit weer eens op te pakken (naast dat ik me al doende bedenk: "Jeetje mineetje, dit was eigenlijk altijd best leuk om te doen!") Maar de voornaamste reden is: IK GA VOOR 10 WEKEN NAAR LONDEN!Yes, sir! Tien hele weken zal ik me vertoeven in mijn favoriete stad van de wereld. Als onderdeel van het derde jaar bij mij op school is het de bedoeling dat je zelf een stage regelt ergens in het buitenland. Je bent hier heel vrij in. Er zijn klasgenootjes van mij die zijn uitgevlogen naar Argentinië, Kaapstad, Indonesie, maar ook bijvoorbeeld België. Ook wat je gaat doen is totally up to you. Dus je voelt hem wellicht al een beetje aankomen waarom ik naar londen ga...


Jup! Musical! Na een heleboel om weggetjes te hebben gemaakt en andere theaterstijlen te hebben geprobeerd kom ik toch weer uit bij mijn eerste liefde! Musical! En nou hoor ik je wellicht denken. Leuk voor je Super Maki, maar wat is dan het probleem. Nou een probleem is er sowieso niet, maar je kunt op zich wel stellen dat musical niet zo "cool" is bij mij op school ;) Het is in ieder geval een vorm waar soms wat op neergekeken wordt. En dat vind ik jammer. Dus na een jaar daar me een beetje druk over hebben gemaakt en een beetje te zitten mokken in een hoekje heb ik daar nu iets meer (sorry for my language) schijt aan gekregen! Dus weer helemaal uit de musical kast te zijn gekropen ga ik me nu nog meer in dit genre verdiepen dan ik al had gedaan.


Zie hier! Wat ik zoal ga doen op mijn über fantastische je geloofd je eigen ogen (en oren) niet buitenlandse stage in topsnelheid vogelvlucht getypt terwijl ik een appeltaartje eet!

1. Ik ga drie weken lang een talencursus doen bij EF (Education First) om mijn Engels een beetje aan te scherpen. Tijdens deze cursus verblijf ik bij een gastgezin.
2. Mijn beste vriendje komt naar Londen voor een week en samen gaan we naar gênant veel voorstellingen kijken!!!
3. Ik ga drie weken de cursus "Acting in Musical" volgen aan Guildhall School of music and drama.
4. Papa en Mama komen een weekendje langs en dan gaan we nog meer voorstellingen kijken!
5. Ik loop 2 weken stage bij Theatre Tribe Academy als regieassistent. Dit is een zomerprogramma waar de organisatie met kinderen tussen de 8 en 14 in één week een musical maken. De twee weken die ik er ben wordt er een bewerking op "School of Rock" en "Wicked" gemaakt.
6. Voor mijn laatste week reis ik naar Burges Hill om daar wederom als regieassistent een handje te helpen bij Ariel Company Theatre. Hier wordt in één week een musical concert gemaakt met getalenteerde jongeren.

En daarna plof ik lekker op de bank om vakantie te vieren!! Ohnee, geintje natuurlijk. Daarna begint vrijwel meteen mijn afstudeer jaar... Oepss! Maar goed, dat wordt even tanden op elkaar en gaan met die banaan. En dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik er minder zin in heb. I'M SO EXCITED! Ik zit al ruim 3 maanden af te tellen en kan echt niet wachten tot morgen het vliegtuig vertrekt. Ik heb een gigantisch vol programma, maar wel precies zoals ik het wil hebben. Dus met dit hele avontuur ga ik jullie de komende maanden vol spammen! (Oke, fair enough. Een blog bijhouden is stiekem ook een opdracht van school. Maar laat ik dat nou eens totaaaaal geen probleem te vinden). Sowieso deze hele opdracht en de stage die ik bij elkaar gesprokkeld heb. Het voelt totaal niet alsof dit een opdracht voor school is. Ik heb zulke leuke dingen op het programma staan. It makes me happy! Dus ik ga nog even een sessie "tasproppen" doen en dan horen jullie snel weer van mij! Laterrr!Geen opmerkingen:

Een reactie posten