8 februari 2015

10 tips | Was het maar weer zomer!

Nu, zo begin februari hebben wij mensen echt weer behoefte aan een beetje zon! Een beetje licht, warmte, kleur en vrolijkheid. Ondanks dat ik er eigenlijk niet aan toe wil geven, heb ook ik last van een beetje een winterdipje... Gelukkig hebben we de foto's nog! Hier zijn 10 kleine dingen om je weer even te helpen herinneren aan dat wat komen gaat! 10 keer een klein beetje zomer!
1. zonder jas naar buiten
Het is zo'n klein dingetje! Maar ik kan me altijd al helemaal verheugen op die dag dat je voor het eerst weer zonder jas naar buiten kunt! Hmmm, dat is mijn favoriete tijd qua seizoenen. Dat het 's ochtends nog een beetje fris is in de schaduw als je naar school/de trein fietst, maar je weet over een paar uur, kun je heerlijk in het zonnetje zitten!

2. zomeravonden
Die lekkere avonden eindeloos in de tuin lezen of een drankje doen. Het is nog lekker aangenaam qua temperatuur en het blijft super lang licht buiten. Je bent ook eigenlijk niet echt moe, dus hoeft nog niet naar bed. De dagen worden weer langer, langzaam, maar zeker!

3. lekker naar buiten
Het wordt weer lekker weer, je wil daarom ook gewoon naar buiten! Lekker in de tuin een kopje koffie, ipv onder een dekentje op de bank. En eenmaal buiten om even een rondje met de hond te lopen, staan de bloemen in bloei, hangt er een zomerse geur en schijnt het zonnetje. Heerlijk!!


4. vakantie
Ook dat zit er weer aan te komen! Het lijkt misschien zo in februari nog ver weg, maar voor je het weet zit je alweer in dat vliegtuig naar jouw prachtige vakantiebestemming! Oeh, heerlijk om naar uit te kijken!

5. strand
Ondanks dat ik geen enorme strand fan ben (zeker niet als het zo warm is dat het super druk is en zo warm, dat ik levend verbrand), maar ook een dagje strand is er zeker één die er bij hoort! Heerlijk, dat zand tussen je tenen, bikini's aan en zwemmen!!


6. picknicken
Lekker uit school, met je klas of je vrienden lekker picknicken in het parkje! Het is heerlijk zonnebrillen weer en je kunt heerlijk van een middag vroeg uit genieten onder het genot van een broodje en een wijntje.

 
7. korte broeken
Ja, nog zo'n mini zomer mijlpaal, het eerste moment om korte broeken te kunnen dragen! I love it! Ik heb daar nu al zo'n zin in!! Wel even benen scheren natuurlijk! Woeps dat heb ik de hele winter niet gedaan... Dat wordt een flink werkje tegen die tijd. Maar het is mijn nieuwe denim short zeker waard!8. Leuke kleding
En bij dat korte broekje horen natuurlijk nog een hand vol items die je de hele winter in je kast hebt moeten laten liggen! Eindelijk weer dat leuke jurkje aan zonder vesten en dikke panty's. Eindelijk weer dat leuke topje en die schattige sandaaltjes! Yess!9. makkelijker opstaan
Als het zonnetje weer vol op gaat schijnen, heb ik altijd ineens geen moeite meer om uit bed te komen! Of naja, geen moeite, het is in ieder geval niet zo intens moeizaam zoals nu! Vol enthousiasme is het weer mogelijk om wakker(!!!) Ja wakker, uit bed te springen!

10. energie
En dankzij dat fijne zonnetje krijgen wij mensen eindelijk weer wat energie! Het lijkt nu misschien moeilijk voor te stellen, maar over een klein tijdje springen wij mensen weer huppelend over straat! Dan hebben we eindelijk weer zin, om uit ons warme vertrouwde coconnetje te springen en de deur uit te gaan! En wie weet is dat nog wel veel sneller dan we denken!Foto's van pinterest

Q: Waar kijk jij het meest naar uit, als je denkt aan de zomer?

post signature

1 opmerking:

 1. Super super super leuk berichtje!
  Ik kan niet wachten totdat het weer lente en zomer is.
  De geuren en de kleuren.. Heeeerlijk!
  Liefs Iep
  mevrouw-iep.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen