7 december 2014

Foto's | kerst in huis

Sinds gister is het KERST! 6 december, de Sint is al dan niet hardhandig het land uit gebonjourd. We liggen nog kotsend en uitdijend op de grond van alle pepernoten en chocolade letters en kunnen nu gaan genieten van onze net verkregen cadeautjes! Maarrr er moest nog iets gebeuren: Het huis versieren!!!
Bij mij thuis werkt dit echt zo! Mijn vader en ik moeten mijn moeder altijd tegenhouden omdat eerst Sinterklaas afgesloten moet worden. Dus als het 6 december is, gaat ze helemaal los! I love it!!! Ik werd wakker en op mijn wekkerradio klonk KERST! Het sneeuwt dan nog niet, maar zelfs buiten schreeuwt alles KERST! Het is koud, er komen leuke films in de bios en op tv en die zuurverdiende KERSTvakantie zit er aan te komen! En sinds vandaag is ons huis dus ook helemaal KERST!

Het begint met de dozen... Dan weet je al hoe laat het is... 

En niet veel later:

Wordt je welkom geheten aan de deur

Vertellen verschillende versieringen dat het KOUD is buiten

Net als je huisdieren!

Dus versier je je huis! Omdat je samen hebt besloten dat het kan!

Ook hierbij helpen je huisdieren graag een handje... op hun manier dan...

En als zelfs de starbucks groen licht geeft. (of naja eigenlijk rood licht).

En je niet meer de enige bent die in deze truien op straat loopt.

Dan weet je... dat het KERST is! (ofnaja dat het nog geen kerst is, maar dat het er aan zit te komen, en dat mensen je niet meer raar aankijken als je huis eruitziet als een grote lichtshow... ofnaja de meeste... of een paar... of... naja in iedergeval... euhm... Sint is weg en de Kerstman komt, over drie weken... goed dus. BIJNA KERST DAN!)


post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten