19 november 2014

Column | Selfie's


Ik maak nooit selfies! Nee echt serieus! Ik voel me dan altijd zo foto-geil en arrogant... Ik doe het zelfs niet uit mezelf met meerdere mensen. Ik ben echt een selfie maagd. Oke ik geef toe ik vind het heel leuk om bij anderen erbij te springen, zijn toch weer vastgelegde herinneringen, maar uit mezelf... neeeee.
Maar goed als blogger/wannabe fotograaf/ meer volgers op instragram willend/ een hele goede haardag hebbend/ in een lege trein coupe zittend persoontje... Dan is dat toch wel een uitgelezen moment.

Dus ik pak mn mini-tabletje, zoek een goede hoek en pose en klik een paar keer enthousiast op het foto knopje. Ik probeer wat variaties, kijk of de foto's zijn gelukt en maak er nog een paar. Ik begin er echt lol in te krijgen en begrijp eigenlijk stiekem wel waarom mensen dit zo leuk vinden...

Na een tijdje zo door te gaan zie ik een beweging in mijn rechter ooghoek. Ik stop abrupt met mijn fashionable selfie sessie en kijk geschrokken om. Een wat oudere vrouw kijkt met een afkeurende blik en schudt met haar hoofd. Je hoort haar bijna denken, de jeugd van tegenwoordig...

Ik wil tegen haar zeggen, dat ze het verkeerd begrijpt, dat ik zoiets nooooit doe en echt niet zo ben. Met een rood hoofd schuif ik m'n tablet weer in mijn tas en pak snel mijn boek.

Weer geen geslaagde selfie experience... 


Wel een leuke foto, al zeg ik het zelf ;)Mutsjes dag!!


post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten