26 november 2014

Column | De nieuwe thermoskan

Aangezien mijn oude groene Ikea thermoskan (burn in hell you little green demon!!) niet meer zo fris rook en smaakte... ik heb hoogst waarschijnlijk een restje koffie iets te lang laten staan, besloot ik voor eens en voor altijd afscheid te nemen. (Dat wil zeggen eerst heel hard doch per ongeluk laten vallen, daarna op een brandstapel (don't try it at home) en daarna in de prullenbak!) Opgeruimd staat netjes Moewhahah!






Maar toen kwam dus het volgende probleem, een aanslag op mijn rekening. Ik bleek, door alle heerlijke verleidingen die Utrecht Centraal kent gemiddeld 10 euro per week aan koffie uit te geven. En laat mijn arme studenten rekening dit nou niet aan kunnen.

Tijd dus voor een nieuwe start!

Bij de Starbucks hebben ze super leuke en handige thermoskannen die je zelf kunt customizen... bingo! Die is voor mamma! Natuurlijk wist ik al precies hoe ik mijn nieuwe beste vriend ging pimpen. Hier het resultaat:

Dus ik de volgende ochtend trots in de trein met m'n boekje en m'n thermoskannentje. Ik kijk naar buiten en neem een grote slok...

ANFJRNRILEEJ@$##!+&#! $!! JAJDFKOFEJSKSSSAAAA

(Dit geluid maakte ik niet echt hoor, het was meer iets van Fuck in samenvoeging met een rood hoofd en tranen in mijn ogen, maar geef toe dit ziet er leuker uit)

Tsja, wat zal ik zeggen, thee in een thermoskan blijft heel lang heel warm... mijn tong was de rest van de dag schraal. Maar mijn rekening is deze week in ieder geval onaangetast gebleven...




Lees hier mijn eerdere ervaringen met deze duivelse dingen:
 Trein avonturen - De groene Ikea thermoskan
Trein avonturen - De groene Ikea thermoskan (deel 2)

post signature

6 opmerkingen:

 1. Oeh, pijnlijk! Maar mag ik bekennen dat ik wel moest lachen om je verhaal?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha natuurlijk!
   Dat neem ik als groot compliment ;)
   Dankjewel!

   Liefss

   Verwijderen
 2. Hahahah story of my life! Maar hij is wel heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is deze beter dan de IKEA? Ik ben op zoek naar de beste koffiethermoskan voor in de trein. De meeste kunnen open gaan in je tas, lekken of schenken als een dronken sommelier. Is dit de überkoffiethermoskan waar ik al tijden naar zoek? :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Freerk,
   Nou deze thermosbeker van de Starbucks is zeker een huge verbetering op de ikea variant. Maar hij is niet waterdicht in je tas. Hij sluit verder wel super goed, verder ook geen problemen mee. Maar helaas ondersteboven binnenstebuiten toch niet helemaal lek-proof.

   Succezz met zoeken!!

   Verwijderen