5 oktober 2014

Tip | Q&A a day!

Een van de meest geniale boekjes ever: Q&A a day! 5 jaar lang 365 vragen, 1,835 antwoorden!
Hier hoe het werkt, waar je het kunt kopen en 5 vragen en mijn antwoorden daarop!Ik heb altijd al een dagboek bij willen houden, maar ik kon me er gewoon nooit echt toe zetten. Iedere avond als je eigenlijk heel moe bent en gewoon wilt slapen moet je dan nog uitgebreid emotioneel je hart luchten op lege bladzijdes papier... Het was me gewoon teveel werk!

Maar, inmiddels bijna een jaar geleden, gaf mijn moeder me dit boekje. Hier krijg je per dag een andere vraag voorgeschoteld. Van wat heb je vandaag gegeten tot waar droom je van in de toekomst. Je hebt ongeveer 4 regels om antwoord te geven. En het wordt pas echt leuk na een jaar, want dan kun je je antwoorden gaan vergelijken met het jaar daarvoor.


Voor iedereen die nu denkt: Jhoaaa dat wil ik ook?! hier kun je hem bestellen: http://www.bol.com/nl/p/q-a-a-day/1001004010723925/

En dan nu het leukste onderdeel: 5 leukste vragen met mijn antwoorden...

1. What's the oldest thing you are wearing today?
Mijn regenboog veters (die heb ik al minstens 6 jaar!)


2. Today you needed more...
Knuffels & Disney & tijd
3. Did you kiss someone today?
Haha ja zeker, mijn hond Takkie :P
4. what's the most embarrasing purchase on a recent credit card statement?
Een fel blauwe dinosaurus onesie

Jup pretty embarrasing! Maar hij zit wel heerlijk!!


5. If you could acquire a talent (without any extra effort), what would it be?
dansen -> ballet... Oh en goed kunnen flirten ;)


Leuk hé!! Het is echt fantastisch om terug te lezen!!
Heb jij nog meer Q&A's die je van mij zou willen weten? Stel ze gerust, leuk!!


post signature

7 opmerkingen:

 1. Jaaaa die heb ik ook! Heb hem nu idd een jaar en twee maanden dus ik kan al vergelijken, echt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook! Al bijna 2 jaar. Ik word alleen bij jaar 2 heel lui. Dan vind ik het antwoord van vorig jaar zo goed, dat ik alleen een pijl naar boven zet. Oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG, een andere blogger die ik volg schreef vandaag dit: http://naomifelesita.com/2014/10/05/doe-boekje-qa-a-day/
  Freaky.

  BeantwoordenVerwijderen