12 augustus 2014

Aristotle and Dante discover the secrets of the universe (leestip)

WAUW!!!

Dat was echt het aller prachtigste, gevoeligste (zonder te moeten kotsen van kleffig overdreven gedoe), oprechtste, mooiste, best geschreven, gemakkelijk leesbare, subtiele en perfect zomers leesvoer boek ooit!! De laatste bladzijde was verslonden en ik dacht meteen: NEE! het is uit! en Ja! Wat was dat prachtig.

Om kort zonder spoilers te vertellen waar het over gaat:
Aristotle is een gefrustreerde tiener, zijn broer zit in de gevangenis en zijn vader praat niet. Dante is een wijsneus met een bijzondere kijk op de wereld. Als de twee elkaar ontmoeten in het zwembad, lijken ze niks met elkaar gemeen te hebben. Maar hoe meer tijd de 'loners' met elkaar doorbrengen ontstaat er toch een bijzondere vriendschap.

En verder ga ik er ook niks over zeggen, dat zou zonde zijn. Laat je verassen en lees dit bijzondere boek! Het is in ieder geval mijn nieuwe favoriet!! Wellicht dat ik voor het eerst in mijn leven een boek voor de 2e keer ga lezen! En ja ondanks dat ik van lezen houd wil dat wat zeggen!

2 opmerkingen:

  1. Wauw klinkt mooi. Ik zet hem zeker op mijn lijstje om nog te lezen! Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker doen!!! Hij staat bij mij nu met stipt op 1! Maar dat was denk ik wel al duidelijk!!! :P

      Verwijderen