6 februari 2015

Ziek zijn

He jakkie jakkie bha! Na een weekje een project met school gehad te hebben in een donkere koude loods, had ik de griep goed te pakken. Ik lag lekker op de bank m'n longen binnenstebuiten te hoesten en zonder verdere details heb je waarschijnlijk al door, dat was geen pretje! Maarrrr, Ik ben weer beter!!!


YES! Of naja, beter aan het worden. Ik ben nog steeds bijzonder goed in het imiteren van een zeehond en mijn spreekstem lijkt meer een soort hese piepstem. Maar goed ik leef weer, dus ik mag niet klagen! EN ik kan volgende week weer naar school! (En ja in mijn geval, ben ik daar super blij mee!)

Maar wat doe je in godsnaam zo'n hele week op de bank?!

Nou, laten we zeggen dat ik weer een compleet seizoen verder ben om te ontdekken wie nou 'de vrouw' is waar alle verhalen over gaan in 'How i met your mother.' Dat ik weer helemaal up-to-date ben met onze 'Pretty little Liars.' En dat ik de wondere roddelwereld van 'Gossip Girl' heb ontdekt... Dus nee, in die zin heb ik me niet verveeld. Gooi daar nog een dosis tv en oude filmpjes tegenaan en je hebt je perfecte medicijn.

Maar zonder grappen, ziek zijn is geen pretje! Ik ben echt super blij dat ik weer beter ben! Nu kan ik weer heerlijk bloggen en naar school en überhaupt naar buiten en.... WOW het is koud buiten!!! Woei!! Dat valt tegen! Misschien vandaag toch nog even onder een dekentje op de bank!

post signature

4 opmerkingen:

 1. GOSSIP GIRL <3 hahahah leuk is dat hè? En PLL ook, hoewel dat nu wel heel erg uitgemolken wordt. Gelukkig ben je weer beter! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha jaa tis echt heerlijk!! En pll hoop ik dat dit seizoen er nou wel een einde aan komt, dan vind ik het nog oké :)

   Verwijderen
 2. Ik kijk ook altijd een heleboel series als ik ziek ben. Gelukkig ben je alweer beter!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, tsja het is zo'n beetje het enige waar je dan nog wel zin in hebt. Thank god for netflix ;)

   Verwijderen