9 oktober 2014

Heerlijke muziek voor het slapen gaan!

Herken je dat, dat je lekker rozig in je bedje ligt. Niet ontzettend moe, maar wel klaar om zo meteen heerlijk te gaan slapen. Maar voordat je dat doet moet je gewoon nog even één liedje luisteren om lekker in de sfeer te komen. Sommige muziek klinkt gewoon 's avonds op z'n best! Laatst heb ik een lijstje gemaakt van mijn favoriete ochtend muziek. Natuurlijk heb ik zo'n zelfde lijstje met heerlijke slaap/avond liedjes! Wederom voor verschillende gemoedstoestanden. Dus hier een overzicht!
Slaapliedje
Claudia de Breij - Saar


Acda en de Munnik - Slaapliedje
Needing some comfort

Turks fruit - Heelal van jouw hartA great big world - Already home

 

Cute:

Catch me if you can - seven wonders


Mathilda - QuietJazzy:

Bonnie & Clyde - How 'bout a dance

Anita O'Dary - Harlem on parade


Wederom weer een divers lijstje! Hoop dat er iets leuks bij zit!

Wat zijn jouw avond melodieën?

post signature

3 opmerkingen:

 1. Dat laatste nummer is erg tof!
  Ik heb inderdaad ook een speciale playlist, speciaal voor het slapengaan.
  Daar staat o.a. muziek van Bon Iver in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hé!!
  Ik ga meer naar Jazz luisteren heb ik besloten, echt heel tof!
  Bon Iver ken ik niet, maar ga ik zeker beluisteren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, erg mooi! Vooral de jazzy nummers en het nummer van Claudia de Breij spreken mij aan. Ik ga ze zeker toevoegen aan mijn lijstje met avondmuziek!

  BeantwoordenVerwijderen