19 augustus 2014

Mijn favo items uit mijn kledingkast!!

Mijn ieniemienie inloop kastje barst zo'n beetje uit zijn voegen de laatste tijd. Dus moest ik weer eens van moeders mijn kast uitzoeken. (Niet mijn favoriete bezigheid, ik houd toch echt meer van shoppen) Maar goed, een paar "dit kan naar de kringloop" en "dit moet blijven" verder kwam ik mijn in Parijs pas gekochte awesome schoenen tegen en toen dacht ik laat ik daar eens een blogpost over schrijven.

Dus camera gepakt en hier zijn ze dan!!

Zijn ze niet schattig!! Ik weet niet meer precies waar ik ze gekocht heb (het was een schattig klein winkeltje in Montmartre), maar ik wilde ze toch graag even delen!!Favoriete setje:
Verder keek ik eens kritisch in mijn kast wat mijn favoriete outfit van het moment was. Ik stel dat altijd vast door me af te vragen in welke outfit ik begraven zou willen worden. (Misschien een beetje morbide) Anyway ik kwam uit op dit setje:

                                          Ik denk dat dit me een ontzettend hip lijk zou maken...

Zomer toppertje:
Mijn favoriete zomer artikel was het volgende:

                                                        C&A 14,95

Get comfy:
Na dit harde gezwoeg van opvouwen, onmogelijke keuzes maken en paspop spelen, mag ik me dan toch eindelijk weer in mijn heimelijke favoriete outfit hijsen:

                             Katten sloffen oude collectie H&M en (zoals ik het noem) Hippie broek.


 Wat zijn jouw favoriete items uit je kledingkast?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten